pátek 30. června 2017

ARTISTRY /dekorativka/


Konečně jsem se dostal k recenzi na čtyři produkty Artistry z dekorativní řady. Doufám, že se vám článek bude líbit, protože dle mě to jsou produkty, které stojí za to. 

Mnoho z vás možná slyší o této značce vůbec poprvé a nejspíš to bude tím, že tato značka není klasicky k sehnání v drogeriích či parfumeriích avšak přesto je Artistry řazena mezi top 5 nejprodávanějších značek na světě. Můžete ji sehnat prostřednictvím distributorů Amway, kteří vám ji celou představí a můžete si produkty osahat a vyzkoušet na vlastní pleti, což je vůbec nejlepší, protože sami vidíte jak na pleti vypadá a jak se chová. Potom tedy nekupujete naslepo přípravky. Artistry nabízí jak dekorativní kosmetiku, tak i pečující a můžu vám upřímně říct, že mají fakt skvělé produkty na velmi vysoké úrovni co se týče kvality a účinků. Používají nejnovější technologie a obsahují mnoho patentů a dokonce vlastní i nobelovu cenu. To už ale spíše začínám zmiňovat pečující kosmetiku a o té budu psát v jiném článku.
Teď zpět k dekorativce a rozebereme si tedy jednotlivé přípravky. 

ARTISTRY YOUTH XTEND

Vyhlazující a zpevňující make-up který je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé. Nejprve tedy balení, které je nádherně zpracované a na první pohled jde vidět, že se jedná o luxusní produkt. Obsah je 30 ml a samotný produkt je v plastovém obalu, který je kvalitní a vypadá jako sklo. Dobře zvolený je i systém používání ve formě pumpičky, která má zvedací dno, takže samotný produkt spotřebujete do poslední kapky. Jediné co by mohlo vadit je velikost balení, nebo respektive obalu, který je poměrně velký a ne zrovna moc úsporný, pokud s tím chcete cestovat. Na poličce v koupelně nebo toaletním stolku se ale bude vyjímat a udělá parádu. 



Make-up v sobě ukrývá technologii YOUTH XTEND, což je název stejné pečující řady a kromě krytí nedokonalostí zajišťuje postupné vyhlazení a zpevnění pleti. Také má ochranný faktor SPF 20 takže pleť chrání před škodlivými vnějšími vlivy a poškozením pleti sluncem. Textura make-upu je krémová a krásně se zapracovává do pleti. je to jak opravdu krém. Krytí je střední, možná takové středně vyšší. Nezalézá do vrásek ani do porů a pleť hezky hydratuje. Odstín mám L2C1 což je bohužel s růžovým podtonem, což bych spíš uvítal se žlutým či neutrálním. Samozřejmě v nabídce tyto odstíny jsou. Celkem si můžete vybrat z 11 odstínů. 



ARTISTRY EXACT FIT

Dlouhotrvající podkladový make-up je celkem novinkou v nabídce a je to typ podkladu, který má delší výdrž a hodí se pro ty co chtějí dobré krytí a hlavně dlouhou výdrž. Opět nádherné balení ve skleněné lahvičce s obsahem 30 ml. Proti předchozímu je lahvička o dost menší, takže na cesty bude ideálnější. Podklad obsahuje směs tahitských perel a optických krystalů, což zaručuje dlouhou výdrž na pleti bez ztrácení, či posouvání make-upu. Textura je lehčí, ne tak krémová jako u prvního a krytí bych řekl střední. Zapracovávat ho musíte rychleji, protože rychleji schne a fixuje. Také má SPF 15. Já mám nejsvětlejší odstín L1N1, který je se žlutým podtonem a na své si u tohoto odstínu přijdou bledule, což je dobře že tak světlý odstín je v nabídce, protože spoustu žen a dívek má opravdu bledou pleť a někdy je opravdu problém sehnat světlý odstín u jiných značek. Na pleti make-up sedí dobře a opět neudělá masku, teda pokud to s ním nepřeženete. :-D Doporučil bych ho spíš pro smíšenou a mastnou pleť. 





ARTISTRY SIGNATURE COLOR

Paletka očních stínů, která mě teda velmi mile překvapila svou kvalitou a to se přiznám, že jsem čekal daleko horší kvalitu. Balení je opět naprosto luxusní a super je to, že buď si koupíte set pouzdra a stínů, což prvně asi koupí každý, ale po spotřebování si do pouzdra můžete vybrat jen paletu se stíny. Pouzdro je plastové, ale pevné a kvalitní. Navíc je zlaté a umocňuje to jen pocit luxusu. Navíc paletka je ještě v sametovém pouzdře, takže ji chráníte i před poškrábáním. 



Já mám odstín stínů Pink Chocolate a uvnitř se skrývají 4 stíny, které mají dohromady 7,5 g. Také uvnitř najdete mini aplikátor, který teda nepoužívám, ale v nouzi se dá použít. :-) Také jsem nezmínil zrcátko z vnitřní strany, které je velké a bohatě postačí k nalíčení. Největší stín má lehký narůžovělý odstín a je skvělý i jako highliter. Dále je tam jeden studený hnědý až bronzový, krásný růžový a teplý čokoládově hnědý. Všechny stíny jsou s leskem. Já bych teda uvítal alespoň jeden hnědý matný, ale ve finále při líčení to nevadilo. Stíny mají krásně jemnou texturu a nepráší. Pigmentace je velmi dobrá a práce s nimi naprosto skvělá. Líčil jsem s nimi mojí mamku, když u nás byla na návštěvě a nepoužil jsem ani žádnou bázi. Byli jsme pak ve městě na výletě a můžu vám říct, že stíny jí beze změny na oku vydrželi 8 hodin a kdyby se pak neodlíčíla, tak by určitě držely déle. Mamka teda nemá mastná víčka, takže u mastných víček báze bude nejspíš potřeba. 




rtěnka ARTISTRY SIGNATURE COLOR

Posledním přípravkem je rtěnka, která má krásný kovový zlatý obal a systém otevírání je celkem unikátní, protože mi docela dlouho trvalo než jsem na to přišel. Obal se musí pootočit (systém twist and click) a uvolní se samotná rtěnka. Nejprve jsem si myslel že je to klasický vycvakávací systém, protože na první pohled to tak vypadá. :-) 


V nabídce je 16 odstínů a já mám 07 Ballet Pink. je to krásná intenzivní růžová, ale ne svítivá. Jedná se o krémovou rtěnku, která je na rtech komfortní a nerozpijí se. Samozřejmě nedrží celý den, ale to je prostě daň za komfort a péči na rtech. Pigmentace je také dobrá a nanáší se pohodlně. Tento kousek vám také díky balení udělá v kabelce parádu, jako teda všechny produkty protože design této značky se mi fakt líbí. 




No a to je tedy vše. Určitě se chystám vyzkoušet další produkty této značky a také péči, protože jsem zkoušel masku na pleť a musím vám říct, že to byla zatím jediná maska u které jsem hned viděl výsledek. To ale příště jiném článku. 
Více informací o produktech si můžete přečíst na stránkách amway.cz
Tak se mějte zatím krásně a napište mi jestli vás tato značka zaujala a jestli jste třeba něco zkoušeli. 

Žádné komentáře:

Okomentovat