pondělí 11. února 2019

PÉČE PRO MUŽE Z ITÁLIE



Dnes mám pro Vás tipy na pánskou řadu Biofficina Toscana, která určitě stojí za to. 

Čím dál více mužů se o sebe začíná více starat a vyhledávají kvalitní přípravky v péči o vlasy, tělo a pleť. Biofficina Toscana vytvořila zcela přírodní speciální péči pro muže, která vyhovuje každému typu pleti a díky speciálnímu složení, budou s přípravky spokojeni všichni muži. Produkty mají jednoduché balení v pánském designu a navíc na výběr je ze dvou vůní. 
Spicy je výraznější kořeněná vůně a Woody má jemnější nádech dřevin. 
Čistý a jednoduchý design se bude líbit všem a taktéž vypadají perfektně jako dárek pro náročné muže, kteří vyhledávají vysokou kvalitu za rozumnou cenu.



Muži neradi používají ve sprše moc přípravků najednou, proto při výběru sahají po produktech, které jsou multifunkční a to Biofficina Toscana ví. Toto je perfektní pro každodenní potřeby mužů a jako šampon vlasy perfektně očistí od stylingových přípravků a díky obsahu smilu italského z ostrova Elba má velmi pozitivní ůčinky na pokožku hlavy i těla. Právě vyjímečné přírodní složky jako například přeslička, oves, ginko biloba, borovice a mnoho dalších mají pozitivní vliv i na minimalizaci tvorby lupů. Samozřejmě obsahuje i různé oleje pro hydrataci pokožky, proto se dá perfektně použít i jako sprchový gel. Také ho lze použít na vousy a pleť. Jednoduše od hlavy k patě. :-) Díky obsahu přírodním pěnivým složkám nezklame ani fanoušky bohaté pěny například při mytí vlasů. Třešinkou na dortu je krásná vůně koření či dřevin.




Jelikož je poslední dobou více na ulicích vidět hipsterský styl a k němu patří vousy, tak tento přípravek je nutnost vlastnit, pokud chtějí mít muži krásné, zdravé a upravené vousy. Navíc tento kondicionér lze použít i na vlasy, takže opět nemá jen jednou využití. Práce s ním je velmi jednoduchá. Buď se aplikuje větší množství do vlhkých vousů/vlasů, nechá se chvíli působit a pak opláchne, nebo malé množství se opět vmasíruje do vousů/vlasů a neoplachuje se. Lepší varianta je určitě neoplachovat, protože opět díky pouze přírodnímu složení, pečuje o vousy/vlasy a dodává výživu, hebkost, lesk. Též obsahuje extrakt ze smilu italského a dále třeba řebříček, aloe vera, sléz či organický olivový olej. Textura je velmi jemná a ne mastná. Díky esenciálním olejům dodá vousům kořeněnou či dřevitou vůni.






Kdo se stará a dbá o své vousy, tak určitě musí mít tento olej, který dodá vousům perfektní zdravý a lesklý vzhled. Aplikace je velmi jednoduchá díky balení s kapátkem. Stačí aplikovat pár kapek do dlaní a vmasírovat do vlhkých či suchých vousů a je to. Přípravek je složen z různých olejů jako slunečnicový, jojobový, avokádový, skvalan a další. Díky obsahu skvalanu není olej těžký a moc olejovitý. Na první pohled to vypadá, že je to voda, proto i tento přípravek lze použít i na pleť. Vstřebání do pleti je velmi rychlé a nezanechá nežádoucí mastný film. Díky lehkosti oleje je možné použítí i do konců vlasů.  





V pánské péči nesmí chybět krém na obličej. U pánských přípravků na pleť je velmi důležité, aby příliš nezatěžovali pleť a nebyly moc mastné, protože pánská pleť je většinou mastnější a taková hutnější. Tento krém má velmi jemnou texturu a dělá přesně to co má. Rychle se vstřebá, nezanechá mastný film a pleť je krásně jemná, vyhlazená a hydratovaná. Hlavní účinnou složkou je extrakt ze smilu italského, který má ochranné, regenerační a čistící vlastnosti. O rychlou vstřebatelnost a nemastnou texturu se postará skvalan. Dále pro hydrataci a výživu obsahuje extrakt z maracuji, olivový olej, sléz, měsíček a vitamíny. Balení s pumpičkou je též perfektní volba, protože se zamezí vniknutí vzduchu a nečistot, které by mohli urychlit zkažení produktu. Krém se dá bez obav použít na den i noc, takže není potřeba dalších přípravků a přemýšlet kdy se krém má používat. Jednoduše kdykoliv.




Závěrem bych chtěl říct, že dle mě se jedná o unikátní přírodní péči s velmi netradičním složením a vůněmi, které se budou líbit každému muži.
Budu rád, když se podělíte v komentářích o vaše dojmy na tuto řadu a pokud máte doma, tak jak vyhovuje.
Mějte se krásně a zatím čágo! 


Žádné komentáře:

Okomentovat