pátek 7. října 2016

JANSSEN COSMETICS - kosmeceutická péče


V dnešním článku se budu věnovat této značce, která nabízí obrovskou škálu kosmetických přípravků používaných převážně v salonech. Je to německá značka profesionální kosmeceutické péče o pleť. Tudíž jejich přípravky jsou více aktivnější než běžná kosmetika např. z drogerií. 
Já jsem po konzultaci obdržel na testování těchto 5 přípravků, které jsou zaměřeny spíše na mastnou pleť s rozšířenými pory a hrubým povrchem pleti. Je to přesně to, co mě trápí, až tedy na mastnou pleť.

Prvními a nezbytnými přípravky je čistící gel a tonikum pro mastnou pleť.



Nejprve si tedy rozebereme čistící gel. 
Gel používám ráno i večer a úplně nejraději ve sprše. Nejprve si samozřejmě navlhčím pleť a pak aplikuji gel. Krouživými pohyby pleť dokonale vyčistím. Gel má perfektní konzistenci. Není moc vodový, ale ani moc hustý. Prostě tak akorát. Však určitě mi rozumíte. :-) Na celou pleť ho stačí poměrně malé množství, takže balení o obsahu 200 ml vydrží opravdu dlouho. Krásně jemně tak jako čistě voní a vůně není vůbec agresivní nebo přehnaná. Pleť opravdu pěkně vyčistí a absolutně ji nevysuší, což je super, protože spoustu přípravků, které jsou na mastnou pleť, mají právě tendenci přesušovat a pleť se pak ještě více mastí. 
Účinné látky: Alantoin, Decyl Glucoside, Kvasinkový extrakt



Následně po vyčištění pleti gelem aplikuji Tonikum ze stejné řady, které aplikuji na vatový tampon a přetřu jím pleť. Pleť krásně dočistím a tonizuji. Má krásně jemnou texturu a vůni. Připadá mi trošku, že je olejové, ale jen minimálně. Po pleti tak jako pěkně klouže. Tonikum je také vhodné používat i po depilacích jak v obličeji, tak i na těle. 
Účinné složky: Alantoin, Kvasinkový extrakt.


Další přípravek je gelový koncentrát k lokálnímu ošetření pleti. Já osobně tento přípravek používám jako sérum po vyčištění ráno i večer. Zklidňuje pleť, hydratuje a zjemňuje. Koncentrát má velmi lehké gelové složení. Je více tekutý, takže se na pleť aplikuje velmi rychle a také se rychle vstřebá. Opět má krásnou jemnou vůni a jemně zeleno modrou barvu. 
Účinné látky: Aloe vera, Červená mořská řasa, Kyselina salicylová



Další v pořadí je gelokrém na mastnou a nečistou pleť, který lze používat jako denní i noční péči. Tento přípravek je vhodný pro mastnou a problematickou pleť a reguluje nadměrnou tvorbu kožního mazu bez toho aby pleť vysušoval. Pro mě opět velmi příjemný přípravek, který je lehounký a pleť je po něm spokojená a zklidněná. Ačkoliv má pleť je spíš smíšená, tak přesto mi tyto přípravky velmi vyhovují. 
Účinné látky: Aloe vera, Avokádový extrakt, červená mořská řasa, Nylonový prášek



Poslední přípravek je z řady pro citlivou pleť a konkrétně je to Emulze pro citlivou pleť okolo očí.
Tento přípravek je opravdu opět moc příjemný, protože má opět velmi lehkou krémovou texturu a oční okolí absolutně nezatíží a rychle se vstřebá. Emulze je vhodná na otoky i kruhy a také pro nositele brýlí a kontaktních čoček. Navíc balení 30 ml vydrží velmi dlouho, protože stačí samotného přípravku málo. Díky nemastnému složení aplikuji ráno i večer.
Účinné látky: senzitivní kompex, kožní ochranný komplex, heřmánek, kyselina hyaluronová.




Závěrem bych řekl, že jsem s přípravky maximálně spokojený a na pleti pozoruji opravdu zlepšení, hlavně co se týká zarudnutí pleti, které je mnohem slabší a dokonce i pory jsou méně viditelné a pokožka je celkově hladší. Na první pohled to sice nejde tolik znát, ale když se detailně na mou pleť zaměřím, tak změny pozoruji. Určitě chválím balení všech přípravků, že jsou buď v pumpičkách, nebo tubách. 
Pokud vás značka zaujal,tak určitě mrkněte na jejich oficiální stránky JANSSEN COSMETICS.

Určitě také budu rád za váš komentář, zdali Vás tato značka zaujala, popřípadě zdali máte s touto značkou zkušenosti. 

Tak čauky a těším se na vás u dalšího článku. :-)
Váš Milan 

Žádné komentáře:

Okomentovat