pátek 17. listopadu 2017

PURISTRY


Konečně jsem se dostal k napsání této recenze na přípravky americké BIO přírodní kosmetiky PURISTRY, kterou používám už více jak dva měsíce a už teď buďte připraveni na delší článek, protože z šesti přípravků testuji rovnou čtyři. Jeden už mám spotřebovaný a tím rovnou začnu.


PLEŤOVÉ SÉRUM VINE THERAPY

Určitě jako první bych začal u balení, které je naprosto nádherné a u přírodní kosmetiky se takové obaly málokdy vidí, ikdyž se to začíná zlepšovat. Takže když uvidíte tuto kosmetiku, tak si řeknete, že to musíte mít! Jedná se tedy o anti-aging sérum, které je nabušené přírodními koncentrovanými složkami jako je aloe vera, bambucké máslo, extrakt z hroznových jadérek, extrakt z mořských řas, extrakt z třešně acerola, bergamotový olej, olej ze šalvěje, levandule, atd. To je jen malý zlomek složení. Určitě bych chtěl zmínit, že obrovským benefitem je také to, že neobsahuje vodu, ale Aloe vera, tudíž se eliminuje použití syntetických konzervantů.
Jako všechna séra má i toto velmi lehkou krémovo gelovou texturu a do pleti se bleskurychle vstřebá. Není vůbec mastné, takže ho snese jakýkoliv typ pleti. Pleť je po nanesení krásně hydratovaná a hladká. Pleť také chrání proti vnějším vlivům. Podporuje elasticitu a pevnost pleti. To vše díky skvěle zvoleným složkám. 
Co je trochu mínus je obsah pouze 21 ml, ale na pleť stačí opravdu malé množství. Druhým nedostatkem je tak trochu balení, protože jakmile se dostanete na dno, tak v rozích zbude ještě dost séra a musí se dostat ven nějakou špachtličkou. Je to hlavně díky tomu, že dno je vypouklé a díky tomu sérum zůstává v koutě.  





PLEŤOVÝ KRÉM SEABERRY

Navazujícím přípravkem na sérum je pleťový krém, který je vhodný jak na den, tak na noc. Já používám jen na den. Balení opět nádherné minimalistické jako u séra. Opět nabušené látkami jako je aloe vera, kokosový olej, hroznový olej, extrakt i olej z rakytníku řešetlákového, vetiver olej a další. Zde je obsah 50 ml takže klasika. Krém naprosto zbožňuji, možná ještě více jak sérum. Má krémovou ale ne těžkou konzistenci. Po aplikaci tohoto krému si stále musím sahat na pleť, protože ten efekt je boží. Hloubkově pleť hydratuje a zanechává jí sametově hladkou bez pocitu mastnoty. Pokud máte rády přírodní vůně bylin, tak zde si přijdete na své, protože ucítíte levanduli, šalvěj, cedr, bergamot a je to i relaxační požitek s aplikací nejen tohoto přípravku. Vůně je celkem silná, ale mě to vůbec nevadí. Tady si to fakt užívám, protože to není chemická vůně, ale pravá.





OČNÍ KRÉM YERBA MATE

Nebyl bych to já, kdybych také nevyzkoušel krém na oči. Tento má také výhodu v tom, že ho lze použít i na oční víčka a to i díky speciálnímu složení s použitím menších molekul právě proto aby se perfektně vstřebal a účinné látky se dostaly do tenké vrstvy pokožky kolem očí a víček. Tento krém by měl bojovat proti všem neduhům a to vráskám, tmavým kruhům a otokům. Vy co mě znáte, tak víte, že nevěřím na redukci tmavých kruhů pomocí krémů a zatím to žádný u mě nezvládl. Nicméně tento oční krém má jiné benefity se kterými jsem maximálně spokojen. Díky obsahu kofeinu účinně bojuje proti otokům a další složky jako voda z cesmíny paraguayské, kokosový olej, hroznový olej, extrakt z květů zimolezu a dalších pleť perfektně hydratuje což je pro mě nejzásadnější a hlavní priorita u očních krémů. Konzistence je krémová a lehká. Do pleti se dokonale vsaje a na pleti zanechá jakoby tenký film, který právě udržuje pleť hydratovanou a vláčnou. Vůně je velmi jemná a nedráždí. Testoval samozřejmě i Jarda, protože on má velmi citlivé oči a jen tak mu všechno nesedí. U tohoto nemá problém.





PLEŤOVÝ OLEJ RESTORATIVE

Toto je přípravek u kterého jsem nevěděl jestli ho mám či nemám testovat a to proto, že já olejové textury na pleti moc nemusím. Nakonec jsem do toho šel a teď nelituji. Jedná se o směs olejů jako je jojobový, šípkový, bergamotový, levandulový olej, vitamin E, acai olej, olej ze zeleného čaje a další. Všechny oleje jsou v bio kvalitě za studena lisované a je to opravdu nabušený pěstící přípravek. Pleť by měl posilovat, vypínat, oživovat, hydratovat, chránit. Já ho používám pouze ráno, samozřejmě na vyčištěnou pleť a vlhkou pleť. Dám si jen jednu dvě kapky rozetřu a zahřeji v dlaních a vtisknu do pleti. Díky malému množství a zahřátí se olej rychle vstřebá a někdy už nepoužiji další krém, ale pokud chci tak ještě aplikuji denní krém asi s 10 minutovým odstupem. Olej velmi hezky voní jako celá tato kosmetika a je to příjemný rituál. Olej budu mít asi deset let, protože používám jen max dvě kapky a vůbec neubývá. Řekl bych, že po používání je pleť daleko jemnější a hezčí. Netrpí tolik na zarudnutí a problémy. 



Všechny přípravky jsou certifikované USDA organic a jedná se o stejného výrobce 100%PURE. Určitě mrkněte na stránky PURISTRY a opravdu každému doporučuji něco vyzkoušet. Pokud znáte a popřípadě používáte, budu rád za váš názor a zkušenosti. 
Mějte se krásně a pokud jste neviděli tak mrkněte i na samostatné video o této značce. 


Žádné komentáře:

Okomentovat