pátek 27. ledna 2017

TOPVET - Arganový aktivní krém



V dnešní recenzi se budu opět věnovat přípravku české značky TopVet a je to produkt z řady péče o pleť, konkrétně Arganový aktivní krém. 


Možná jste si všimli, že jsem maniak na kosmetiku obecně, ale co se týká pleťových přípravků, tak na ty se vždycky těším nejvíce. U takových přípravků trvá celková recenze vůbec nejdéle, protože výsledný efekt na pleti nebo pocit lze zhodnotit až po delší době a nejlépe po úplném spotřebování produktu. Já testuji tento krém skoro dva měsíce, tak si myslím, že už o samotném produktu můžu napsat zhodnocení. 

Začnu balením, které se teda povedlo a hlavně samotné dávkování krému. Obal je celý plastový v jednoduchém designu. Uzávěr má otočný, vysouvací pumpičku, takže nedochází tak  kontaktu s obsahem a jeho následné kontaminaci či znehodnocení. Navíc do pumpičky se nedostává vzduch a tudíž v ní samotný krém nezasychá, což se stává u mnohých přípravků jiných značek. Víte co myslím? To když pumpnete a nejdřív vám vyleze ztuhlý krém a pak až krém v normální konzistenci. Zde se toto neděje. :-) 


Krém obsahuje vysoký podíl arganového oleje, který je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Účinky arganového oleje jsou známy po celém světě a hojně se používá do různých kosmetických produktů a svými vlastnostmi řeší spoustu problémů na pleti.
Krém má velmi příjemnou jemnou vůni, která vůbec neobtěžuje. textura je velmi jemná a do pleti se krásně vstřebá a nezanechá pocit mastnoty. Není to žádný hutný krém, spíš lehčí konzistence. Pleť je po nanesení krásně hydratovaná a vláčná, což je základ u každého přípravku a prevence proti tvorbě vrásek. Krém je vhodný pro každý typ pleti a vůbec nedráždí, takže i citlivá pleť ho bude snášet v pohodě. :-) Takže za mě určitě palec nahoru a určitě stojí za to nějaký z této nové řady aktivních krémů vyzkoušet. TopVet nabízí pět druhů těchto nových krémů tak určitě mrkněte jaký by vám vyhovoval třeba ZDE. Myslím, že i cena je velmi, velmi příznivá! 


No tak to je z dnešní recenze vše a určitě budu rád, když mi napíšete, zdali jste už nějaký krém z této řady vyzkoušeli a jak jste spokojeni. :-)
Tak čaues a těším se na Vás u dalšího článku. 

4 komentáře:

  1. Vypadá to krásně, je to moc sympatická značka. Já jji určitě doporučím na tělo - čokoládovo-mandlový olej do vany (nebo ho vtírám i po sprše na mokrou pokožku) je skutečně žrádlo ;-). Mám i jejich Panthenol pěnu, masážní gely - v létě na unavené nohy byl skvělý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano souhlasím, že tato značka má velmi zajímavé produkty a je opravdu z čeho vybírat.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Právě tento arganový aktivní krém jsem si nadělila na Vánoce. Také jsem nadšená z úžasného balení i krém je fajn, naprostá spokojenost až do té doby,než jsem si přečetla složení a zjistila, že je tam silikon.... Už v tento krém nemám až takovou důvěru. Jaký je Váš názor právě na silikony a pleťové krémy?




    OdpovědětVymazat